Szef kuchni z Pogotowia Cateringowego - Restauracja Kupiecka, poleca przekaskę z produktów zakupionych na Rynku Elizówka:
Składniki:
PRZYBRANIE
Rybę pokroić w szerokie plastry, z których następnie wykrawać jak największe trójkąty. Trójkąty odłożyć, a resztki łososia zemleć, po czym utrzeć z bitą śmietaną, przyprawami i sokiem cytrynowym na jednolitą, gładką masę.
Podawać ułożone na liściach sałaty; przybrane plasterkami cytryny, pomidorkami koktailowymi, rukolą, cebulą czerwoną i świeżym koprem. Dodać ulubiony dressing.
Życzymy smacznego!
Notowania cen produktów sa dostępne na: http://www.elizowka.pl/notowania-cen-produktow
Elizówka 65, 21-003 Ciecierzyn, Polska
info@elizowka.pl
Sekretariat: tel. +48 81 756 39 30, fax. 81 756 39 31
Biuro Obsługi Klienta tel. +48 81 756 81 06
Zespół służb porządkowych: tel. +48 81 756 83 08
Księgowość tel. +48 81 756 39 34
Kadry i akcjonariat tel. +48 81 756 39 35
Marketing tel. +48 81 756 83 08
Zintegrowany System Zarządzania Jakością tel. +48 81 756 83 08
Inspektorzy tel. +48 81 756 82 95